Verkoop van automaten in België

Met een verkoopautomaat kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw personeel, uw bezoekers en uw klanten tevredenstellen. Zij kunnen immers genieten van een heerlijk drankje, een snack of zelfs een maaltijd zonder uw organisatie te verlaten.

Wilt u een verkoopautomaat met koude dranken en snacks kopen?

Vending.be beschikt over een assortiment van automaten met enkel koude dranken of in combinatie met tussendoortjes, snacks of sandwiches voor een verfrissing of een lekkere pauze.

De aankoop van een verkoopautomaat met warme dranken vormt een echte troef voor uw onderneming

We werken samen met de meest betrouwbare en innoverende fabrikanten van verkoopautomaten op de markt, en bieden een ruime keuze aan professionele koffieautomaten op maat die aansluiten bij uw omgeving, uw onderneming, uw klanten en uw smaak! We werken nauw samen met onze partners om te blijven innoveren zodat we u steeds meer gezellige en unieke momenten kunnen bieden.

Dankzij de aankoop van een verkoopautomaat kunt u samen met anderen genieten van een warme drank naar wens: instant of verse koffie, cappuccino’s en andere lekkere dranken op basis van vanille, hazelnoot of karamel, thee, chocolade, soep, enz.