Vending in België: oplossingen op maat voor uw activiteitensector

Op basis van meer dan 30 jaar ervaring in vending (verkoopautomaten) in België, biedt vending.be oplossingen voor de aanschaf of huur van verkoopautomaten die kunnen worden afgestemd op het bestek van alle publieke of private structuren.

Vending voor openbare ruimten

Op plaatsen waar veel mensen komen, moet u voor een vlotte bezoekersstroom beschikken over praktische verkooplocaties op strategische punten.

Vending voor ondernemingen en administraties

Uw werkplek in ongetwijfeld een van de plaatsen waar u de meeste tijd doorbrengt. U zult er zeker plezier aan beleven om tijdens uw pauze te genieten van een zoete of hartige snack, verse producten of een frisse of warme drank.

Vending voor gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen, …

Ook al is een ziekenhuis niet vaak een aangename omgeving voor een bezoek, door de vele bezoekers is het toch een goede locatie voor verkoopautomaten. Een verkoopautomaat met verse producten en dranken zal bezoekers tevredenstellen met inachtneming van de regels voor basishygiëne.

Vending voor scholen en universiteiten

Studenten zijn één van het meest veeleisende klanten vanwege hun behoefte aan nieuwigheden en de grote toeloop tussen de lesuren. Een verkoopautomaat biedt de ideale oplossing voor een snelle snack of drank.

Vending voor hotels of recreatiegelegenheden

Met onze professionele koffieautomaten biedt u bezoekers op autonome wijze een uitstekend kopje koffie of een andere warme drank. Voorzie tevens een snackautomaat, en uw bezoekers hoeven nergens anders meer heen te gaan.

Vending voor buiten (outdoor machine)

Verkoop nog meer producten door ook buiten verkoopautomaten te plaatsen. Met de verstevigde installaties die speciaal ontworpen zijn voor gebruik buiten merken klanten uw producten op elk moment van de dag of nacht op, en kunnen ze altijd bij u terecht.

Een verkoopautomaat dat aansluit bij uw behoeften, voor elk type omgeving

Korte pauzes? Grote volumes? Veeleisende klanten? Veel bezoekers? Op kantoor? Regelmatige activiteiten of evenementen?

Neem contact met ons op om samen met ons een verkoopautomaat te vinden die bij uw situatie past, en voor informatie over onze voorwaarden