Verhuur van automaten in België

Verkoopautomaten zijn uitgegroeid tot elementen die bijdragen aan de sfeer en interactie in het dagelijkse leven. Ondernemingen spelen hierop in en overwegen de plaats van hun verkoopautomaten met evenveel aandacht als de plaats voor bijvoorbeeld een vergaderzaal, hun kantoren of handelszaken.

Een verkoopautomaat biedt een gelegenheid voor ontspanning en conversatie, om zo bij te dragen aan betere relaties onder collega’s en aan ieders welzijn.

Vending.be stelt u graag een offerte op maat voor, rekening houdend met de inrichting van uw ruimte en uw behoefte.

Wilt u een verkoopautomaat met koude dranken en snacks huren?

Vending.be adviseert u bij het kiezen van een verkoopautomaat die past bij uw behoeften en omgeving.

Huur een verkoopautomaat om uw bezoekers, klanten of personeel de gelegenheid te bieden een lekkere snack of een fris drankje te nuttigen. Met vending.be kunt u zonder directe investering een verkoopautomaat huren voor uw publieke of private organisatie en de producten zelf beheren. Hieronder vindt ons assortiment automaten met enkel koude dranken of in combinatie met tussendoortjes, snacks of sandwiches.

Een verkoopautomaat met warme dranken huren; een rendabele oplossing

Hieronder vindt u in onze catalogus het assortiment automaten met warme dranken. Doe een beroep op ons gespecialiseerde verkoopautomaten-team om te genieten van een espresso, een lungo, een cappuccino, een kopje soep of chocolademelk.