Een automaat voor bereide maaltijden voor € 9,50/dag alles inbegrepen

Verhoog de omzet van uw zaak, restaurant, bakkerij, traiteur,… dankzij automatische verkoop 24/7 van uw gerechten en verse producten.< /span>

Dankzij de ervaring van meer dan 30 jaar in automaten en veranderingen in consumptie- en aankooppatronen, heeft Vending.be een oplossing voor het leasen van verkoopautomaten voor handelaars opgezet.

Leasingaanbod van een automaat voor België

Dit aanbod omvat:

  • Jofemar Vision ES plus V8 automaat model 2022
  • Grote capaciteit van 500 producten
  • Valina volledig omnium betalingssysteem (betaling per kaart of mobiele telefoon, contactloos en met pincode voor bedragen > €50)
  • Telemetriesysteem voor optimaal vulbeheer
  • Vervoer en levering

Aanbieding geldig in België voor alle professionele klanten op basis van een leasingcontract van 5 jaar.

machine jofemar vision vending

Vending.be, de leider in distributeurs van kant-en-klaarmaaltijden in België

Net als onze klanten in de 4 hoeken van België, kan ook u profiteren van een automaat voor bereide maaltijden en verse producten. Op elk moment van de dag en nacht leeft de automaat en biedt uw gerechten autonoom aan aan uw klanten en passerende klanten. Dankzij de digitale evolutie zijn transacties instantaan, zichtbaar op afstand en circuleert er geen geld meer in de automaat.

Uw distributeur met telemetriesysteem

Dankzij het automaat telemetriesysteem volg je je verkopen in realtime. De voorraad ververst onmiddellijk na elke verkoop en biedt u aanzienlijke hulp bij het aanvullen.

Concreet installeert Vending.be een klein kastje dat permanent verbonden is met het internet en configureert een virtuele machine die de gegevens van de distributeur verzamelt. Om deze gegevens te bekijken, creëert Vending.be toegang tot de interface waarmee u de realtime en overzichtsverkoopafdeling van uw distributeur per afdeling kunt volgen. Zo heeft u een overzicht van het succes van uw producten.

telemetrie distributeur plats prepares
telemetrie distributeur automatique